Kouluttaja Laura

Laura Apajainen

Hei!

Olen aloittanut kauneusalalla rakennekynsillä vuonna 2014 alkuvuodesta ollessani vasta 20-vuotias. Toimin jonkin aikaa kynsiteknikkona kauneushoitolassa Lappeenrannassa. Odotin samaan aikaan esikoistani. Muutimme melkein heti esikoisen syntymän jälkeen pääkaupunkiseudulle. Koin mahdottomaksi yhtälöksi pienen lapsen ja yrittäjyyden tuoman työmäärän, joten olin vannonut etten halua alkaa yrittäjäksi, koska se kuvio ei toimisi tässä elämäntilanteessa, mutta olin väärässä… Ripsiala vei mennessään! ️

Suoritin ensin klassisten koulutuksen ja hetken harjoittelun jälkeen suoritin volyymikoulutuksen, jota myös harjoittelin ennen sertifikaatin myöntämistä. Tässä vaiheessa en vielä ollut varma, haluanko alkaa yrittäjäksi täysipäiväisesti, kunnes eräänä päivänä olin tehnyt päätöksen. Etsin hoitolan ja löysinkin ihanan pienen kauneushoitolan Espoosta, jossa aloitin työt hyvin pian. Tuttuni ripsialalta suositteli minulle Kristel Sammalkiven volyymikoulutusta ja ajattelin, että miksei, ei se pahitteeksi voi olla. Sain koulutuksesta niin paljon enemmän kuin olin osannut kuvitella!

Tunne, joka tuli koulutuksen jälkeen, oli kuin urheilusuorituksessa. Mieletön maailma, kaikki se tieto ja tekniikka aukesi aivan uudella tavalla. Taisin hieman rakastua siihen tunteeseen, jota oman kädenjäljen näkeminen tuotti! Taisin muuten olla aivan mahdottoman ylpeä niistä ripsistä, jotka koulutuksessa sain aikaan, mutta huh, onneksi siitä on tultu eteenpäin!

Tämän jälkeen olen suorittanut monen monta koulutusta ja suorastaan rakastan sitä, että saan olla oppilaan penkillä silmät suurina kuuntelemassa, kun joku alan huippuosaaja opettaa omia tärkeitä pointtejaan. Sittemmin vuonna 2017 kesällä perustin oman hoitolan Espooseen, ja siitä lähtien olen tehnyt työtäni entistä kovemmalla tahdilla. Samoihin aikoihin Elo Rohtoja pyysi minua hänen kouluttajatiimiin, ja tästä lähtien olen kouluttanut hyvällä menestyksellä monta uutta ja monta vanhaa tekijää alalle.
Sittemmin kesäkuussa 2019 siirryin Lion Lashes -brändille, ja sittemmin vuonna 2020 perustin oman koulutuskeskuksen LBB Academy n ja se onkin yksi isoista haaveistani, jonka pääsin toteuttamaan.
Olemme LBB Academy kanssa hyvässä vauhdissa ja uutuutena meillä on supersuositut online-koulutukset!

Tie tähän pisteeseen on ollut pitkä ja raskas, mutta aivan mieletön kokemus, josta en ikinä halua luopua. Pitkät päivät ja työviikot, ympäri Suomen reissaamista, uusia jännittäviä tilanteita ja mielettömiä kohtaamisia! Kaikkea tätä rakastan niin teknikkona kuin kouluttajana suunnattomasti!

Nyt 8 vuoden yrittäjätaival jatkuu ja unelmaduunia painaessa haluan lähettää sinulle pienet tsempit:
” Kouluttautuminen on tärkeää, jotta pysyt sekä tietotaidollisesti että teknisesti alan kehityksessä mukana!
Aina pystyy vahvistamaan omaa osaamistaan eikä koskaan ole täysin valmis! Osallistu vain niihin koulutuksiin joista saat itsellesi eniten – ei koulutusten määrä, vaan laatu!
Älä unohda olla nöyrä ja kuuntele sydäntäsi! Muista olla ylpeä omasta työstäsi ja siitä, että sinä olet se, joka pystyt vaikuttamaan lopputulokseen omalla asenteellasi!”

Kohtaamisiin!

Founder and Head Trainer of LBB Academy,

Laura

Yhteystiedot

laurasbeautyboutiquefinland@gmail.com

Instagram

@laurasbeautyboutiquefinland

@lbb_academy @lamishop_espoo

@enigma_finland @barbaralash.finland

+358456950610

Koulutusten päätoimipaikkana toimii Espoo mutta pyynnöstä koulutan myös muualla suomessa.