Koulutukset

Koulutuskalenteri

Koulutuskalenteristamme löydät tulevat koulutukset. Tutustu tarkemmin koulutusten sisältöihin ja esittelyihin alta.

Ei tulevia koulutuksia tällä hetkellä.

Voit ilmoittautua koulutukseen valitsemalla halutun koulutuksen yllä olevasta listasta ja klikkaamalla sen nimeä. Koulutuskohtainen ilmoittautumislomake löytyy jokaisen koulutuksen omalta sivulta.

Voit tilata itsellesi myös henkilökohtaisen VIP koulutuksen, lue lisää!

Koulutukset

Alla eri koulutustemme esittelyt. Voit tarkistaa koulutusajankohdat yllä olevasta kalenterista. Muista myös, että järjestämme mielellämme myös kustomoituja ja juuri sinulle tarkoitettuja yksilöllisiä koulutuksia.

Peruskoulutukset klassinen

Peruskoulutukset Volume

LBB Academyn Volumen lisäkoulutukset

InLei Lash Filler kestotaivutus ja Brow Bomber koulutukset

Inlei on Italiassa kehitetty ja valmistettu huipputuotesarja joka noudattaa kaikkia EU kosmetiikkalainsäädännön osa-alueita. Inlein jokainen kouluttaja ja koulutus on laaja sekä vankka, opit varmasti alan parhaimmistolta. Kestotaivutus ja brow lamination on tämän päivän isoin kauneustrendi joten ole ensimmäisten joukossa oppimassa!

Olen Inlein virallinen kouluttaja sekä jälleenmyyjä Suomessa joten minulta saat vain virallisia kansainvälisiä koulutusohjelmia.

LBB Academyn viralliset Lash lamination ja Brow lamination koulutukset

Kustomoi itsellesi VIP tai yksityiskoulutus!

Tämän koulutuksen sisällön voit päättää juuri niinkuin haluat! Voit yhdistää eri koulutuksia tai voit ostaa yksittäisen koulutuksen mutta vain sinulle järjestettynä.