Koulutukset

Koulutuskalenteri

Koulutuskalenteristamme löydät tulevat koulutukset. Tutustu tarkemmin koulutusten sisältöihin ja esittelyihin alta.

Ei tulevia koulutuksia tällä hetkellä.

Voit ilmoittautua koulutukseen valitsemalla halutun koulutuksen yllä olevasta listasta ja klikkaamalla sen nimeä. Koulutuskohtainen ilmoittautumislomake löytyy jokaisen koulutuksen omalta sivulta.

Voit tilata itsellesi myös henkilökohtaisen VIP koulutuksen, lue lisää!

Koulutukset

Alla eri koulutustemme esittelyt. Voit tarkistaa koulutusajankohdat yllä olevasta kalenterista. Muista myös, että järjestämme mielellämme myös kustomoituja ja juuri sinulle tarkoitettuja yksilöllisiä koulutuksia.

Peruskoulutukset klassinen

Klassinen peruskoulutus
Classic Lash Foundation 2+1 day
880,00€

Kesto: 2+1 päivää

Vaatimukset: Ei vaatimuksia, kuka tahansa voi kouluttautua peruskoulutukseen.

Peruskoulutus 2+1 päivää 880,00€ sis alv 24% ja aloituspakkaus. Yksityiskoulutus erikseen varattuna +100€.

Peruskoulutus on työskentelyn kannalta tärkein ja ensimmäinen vaihe! Peruskoulutus tulee suorittaa aina ennen muita koska harjoittelemme mm. asennustekniikkaa, pinsettityöskentelyä, yli 50 sivuinen teoriavihko ja kaksi laajaa käytännönpäivää sekä 3-5 viikon päästä yksi huoltopäivä.

Koulutus pitää sisällään laajan ja kattavan teorian sekä intensiivisen käytännönharjoittelun ensin mallinukella jonka jälkeen toisena päivänä live mallille. Voit valita joko 2 peräkkäisen päivän, 2+1 eli huoltopäivällä lisättynä tai VIP koulutuksena jolloin opetuksen kohteena olet vain sinä! Huom. Koska yksi motoistamme on pienryhmä opetus joten saat ryhmässä myös yksilöllistä opetusta.

Klassinen prep
290,00€

Kesto: 1 päivä

Vaatimukset: Aiempi klassinen peruskoulutus pohjalla.

Tämä koulutus sopii erityisesti sinulle joka tarvitset klassisen kertausta tai sinulla on vaikeuksia saada siisti, kaunis ja suoralinjainen klassinen ripsienpidennys aikaan. Koulutuksessa opit kaikki tärkeät siistiin klassiseen työhön, opit käyttämään kaarevuuksia ja efektejä hyödyksi. Treenaamme myös teknisen taidon huippuunsa, jotta klassisen menetelmän tekeminen olisi taas miellyttävää.

Peruskoulutukset Volume

Volume peruskoulutus
Volume Beginners 2 day
699,00€

Kesto: 2 päivää

Vaatimukset: Jokin klassinen peruskoulutus tulee olla pohjalla ennen koulutukseen osallistumista.

Beginners koulutuksessa opit kaiken volyymiripsistä, niin teoreettisesti kuin käytännössä! Tämän koulutuksen jälkeen osaat oikeaoppisen tekniikan viuhkoihin sekä osaat asentaa viuhkan oikein ja turvallisesti luonnonripselle!

Voit valita 2 päivän peruskoulutuksen tai VIP jolloin hinta +100€ erikseen varattuna. Tähän koulutukseen voit osallistua suoritettuasi klassisen peruskoulutuksen meillä tai muualla!

Classic+Volume Combination
YHDISTELMÄ
alk 1299,00€

Kesto: 2+1 päivää tai 2+2 päivää

Vaatimukset: Et tarvitse kokemusta osallistuaksesi tähän koulutukseen.

Yhdistelmä koulutuksessa opit kaiken klassisista- ja volyymiripsistä, niin teoreettisesti kuin käytännössä! Tämän koulutuksen jälkeen osaat oikeaoppisen tekniikan viuhkoihin sekä osaat asentaa viuhkan oikein ja turvallisesti luonnonripselle!

Yhdistelmä koulutukseen osallistumisen edut ovat selvät. Säästät aikaa kahden eri tekniikan opettelussa lyhyessä ajassa ja olet nopeammin valmis palvelemaan asiakkaita. Ostaessasi yhdistelmän, säästät rahaa ja aikaa. Koulutus paketti on tiivis ja vaatii itsenäistä harjoittelua koulutuspäivien välissä.

LBB Academyn Volumen lisäkoulutukset

Volume Advance 1 day
490,00€

Kesto: 1 päivä

Vaatimukset:
Klassinen peruskoulutus pohjalla tai jokin aiempi volyymikoulutus

Volume Advance koulutus kestää yhden pitkän päivän. Koulutuksessa käymme vain tärkeimmät teoreettiset asiat läpi josta etenemme käytännön viuhka harjoitteluun jonka jälkeen teemme mallille ripset! Päivä on pitkä ja raskas mutta sitäkin antoisampi. Voit valita tähän yhden päivän tai VIP koulutuksen.

Megavolume 1 day
460,00€

Kesto: 1 päivä

Vaatimukset: Jokin volyymikoulutus pohjalla sekä volyymikokemusta vähintään 6kk

Megavolume koulutuksessa opettelemme tummuuden, miksailun ja täydellisen intensiivisyyden salat! Teoriaosuus painottuu megavolumeen ja efekteihin. Megavolume on tekniikkalaji ja vaatii harjoittelua mutta tuo uudenlaista ulottuvuutta normaaliinkin työskentelyyn. Meillä on alan paras megavolume koulutus joten osallistuminen ehdottomasti kannattaa.Koulutus suoritetaan paikan päällä eri kouluttajien toimipisteellä.

Perfect Volume L and M
429,00€

Kesto: 1 päivä

Vaatimukset: Mikä tahansa volyymikoulutus pohjalla.

Koulutuksessa opettelemme kaiken L ja M kaarella työskentelystä, miksailusta, efekteistä, miten valitaan oikean tyyli asiakkaalle jne. Koulutuksessa tehdään mallille ripset joko L, L+ tai M kaarevuudella. Pohjalle vaaditaan vähintään jokin volume koulutus!

Perfect Lashline, tekniikkakoulutus 1day 
429,00€

Kesto: 1 päivä

Vaatimukset: Jokin peruskoulutus alla sekä volyymikokemusta vähintään 6kk

Perfect Lashline koulutuksessa opit rivityöskentelyn, kaarevuuksien yhdistämisen, liiman koostumuksen ja merkityksen, silmänmuodot ja efektit, syvennymme efekteihin, osaat valita oikean efektin, ymmärrät viuhkan rakenteen sekä tiedät mistä tummuus syntyy! Tämä koulutus on suunnattu ammattilaisille ja on erittäin rankka koulutus! Jos haluat haastaa itsesi, tule mukaan!

EYELINER&CATEYE workshop 1day 460,00€ (NEW)

Kesto: 1 päivä

Vaatimukset: Jokin volyymikoulutus pohjalla

Koulutuksessa käsitellään useimmat ja tyypillisimmät tyylit toteuttaa oikeaoppisia eyeliner ja cateye tyylin muotoiluja. Koulutus painottuu efekteihin sekä kaarevuuksiin ja päivälle tulee pituutta malli työskentelyssä, jolle toteutamme täydelliset ja halutut eyeliner efektin ripset! Koulutus sopii kokeneemmille tekijöille mutta myös aloittelijoille.

LBB Acadmeyn VIP koulutus
429,00€

Kesto: 1 päivä

Vaatimukset: Mikä tahansa volyymikoulutus pohjalla.

Onko sinulla ongelmia ripsienteossa? Oletko miettinyt koulutusta mutta et tiedä mikä olisi sinulle hyvä? Voit aina varata VIP päivän jossa pureudumme nimenomaan ongelmakohtiin korjaten ne. Koulutuksessa käytämme kaikkea sitä materiaalia joka on saatavilla mutta saat mukaasi Volume koulutuksen teoria vihkon. Tee huolelliset muistiinpanot ja ota aina omat pinsetit mukaan. Koulutuksessa teemme ripset livemallille käyttäen laadukkaita Barbara Lashes ripsituotteita.

LBB Academyn viralliset Lash lamination ja Brow lamination koulutukset

LBB Academyn LASH Lamination
peruskoulutus 1 day
420,00€

Kesto: 1 päivä

Malli: 1 malli

Vaatimukset: Et tarvitse kauneudenhoitoalan aiempaa tutkintoa tai alalla työskentelyä osallistuaksesi tähän peruskoulutukseen.

LBB Academy tiimin viralliset kouluttajat järjestävät näitä koulutuksia ympäri suomea mutta pääkonttoreissa Karkkilassa ja Hämeenlinnassa. Koulutuksessa käytämme yhteistyössä Italialaisia INLEI Lash Filler tuotteita jotka ovat turvallisia, tutkittuja sekä EU standardien mukaisia. Koulutuksesta saat oman LBB academyn teoriavihkon, lounaan, käytännön demovideon ja tuote-esittelyä sekä tietysti myös käytännöntyön mallille.

Koulutus on kattava ja laaja kokonaisuus jonka jälkeen pääset tekemään itsenäisesti Lash Laminaatioita/kestotaivutuksia. Koulutuksesta saat LBB Academyn virallisen certificaten.

LBB Academy BROW Lamination
peruskoulutus 1 day
350,00€

Kesto: 1 päivä

Malli: 2 mallia

Vaatimukset: Et tarvitse kauneudenhoitoalan aiempaa tutkintoa tai alalla työskentelyä osallistuaksesi tähän peruskoulutukseen.

Koulutuksessa opetamme yhteistyössä laadukailla Italialaisilla INLEI Brow Bomber tuotteilla jotka ovat turvallisia, tutkittuja sekä EU standardien mukaisia.

Koulutuksesta saat oman LBB Academyn teoriavihkon, lounaan, käytännön demovideon ja tuote-esittelyä. Koulutus on kattava ja laaja kokonaisuus jonka jälkeen pääset tekemään itsenäisesti brow liftejä.
Päivän aikana suoritamme mallille Brow Laminationin annettujen ohjeiden mukaan. Koulutuksesta saat LBB Academyn virallisen certificaten.

LBB Academyn LASH Lamination
peruskoulutus 2 day
650,00€

Kesto: 2 päivää

Malli: 2 mallia

Vaatimukset: Et tarvitse kauneudenhoitoalan aiempaa tutkintoa tai alalla työskentelyä osallistuaksesi tähän peruskoulutukseen.

LBB Academyn sama koulutus kuin yhden päivän koulutus, mutta kahtena laajana päivänä. Ensimmäisenä päivänä käymme laajan teorian demovideon kanssa läpi, tutustumme kestoväreihin, teemme padstestin. Toisena päivänä aloitamme valmistelemalla työpisteen sen jälkeen mallin kanssa analyysillä jonka jälkeen siirrymme konkreettiseen työskentelyyn (tähän sinulla on koko päivä aikaa). Otamme hyvät kuvat lopuksi ja käymme työn tarkasti läpi. Suosittelemme lämpimästi tätä kahden päivän kokonaisuutta.

Koulutuksesta saat oman LBB academyn teoriavihkon, lounaan, käytännön demovideon ja tuote-esittelyä sekä tietysti myös käytännöntyön mallille. Koulutus on kattava ja laaja kokonaisuus jonka jälkeen pääset tekemään itsenäisesti Lash Laminaatioita/kestotaivutuksia. Koulutuksesta saat LBB Academyn virallisen certificaten.

Kustomoi itsellesi VIP tai yksityiskoulutus!

Tämän koulutuksen sisällön voit päättää juuri niinkuin haluat! Voit yhdistää eri koulutuksia tai voit ostaa yksittäisen koulutuksen mutta vain sinulle järjestettynä.

KOULUTUKSIA YMPÄRI SUOMEN

ESPOO/HELSINKI:
@laurasbeautyboutiquefinland
Laura Apajainen

TAMPERE/MUU SUOMI:
@tmiminna
Minna Pihlajamaa

SAVONLINNA/MUU SUOMI:
@tmijeminaklemetti
Jemina Klemetti

ROVANIEMI/MUU SUOMI:
@lapland_lash
Terhi Poikela

”LBB Academystä valmistuu aina teknisesti lahjakkaita oppilaita”